Min politik

Lyngby-Taarbæk er en god kommune. Det skal den fortsætte med at være.

En god og sund økonomi er helt afgørende for drift og udvikling i den kommunale verden. Efter otte år med Sofia Osmani i spidsen som borgmester har Lyngby-Taarbæk – på trods af en voldsom udligning på mere end 1 mia. kr. om året – et solidt økonomisk udgangspunkt. Det skaber grobund for at sætte rammerne for fremtiden og udviklingen i kommunen.

Der er så meget godt i Lyngby-Taarbæk kommune. Gode skoler, plejehjemsgaranti, der overholdes, masser af grønne områder og fantastisk natur, unik historie fra industriens vugge og et super Stadshovedbibliotek med masser af kulturtilbud til alle aldersgrupper for blot at nævne noget. Er der noget, der skal rettes til? Ja, det er der, og det gør kommunalbestyrelsen i det daglige arbejde, hvor vi samarbejder på tværs af partierne.

Vi – borgerne – skal selvfølgelig have mest for pengene. Jeg ser frem til, at en ny strategi for konkurrenceudsættelse snart kan mærkes på de kommunale indkøb. Og vi skal have flere grønne indkøb med i pakken. Klima og bæredygtighed er vigtigt for mig, og jeg arbejder på, at der bliver sat større fokus på det. Kommunen har lige vedtaget en bæredygtighedsstrategi, som skal implementeres. Som næstformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning er jeg med til at sætte miljø og klima på dagsordenen hver eneste dag. Forsyningen sørger for rent vand, henter affald, indfører sorteringsløsninger, mindsker vandspild fra vandledninger og meget mere – og ikke mindst klimasikrer Forsyningen Lyngby Centrum for mange år frem i tiden.

Jeg har beskrevet 4 mærkesager, hvor du kan læse mere om min politik:

Mine mærkesager