Min baggrund

Borgerlige holdninger kom ind med modermælken sammen med en pligt til at hjælpe andre og gøre en forskel

Jeg kommer fra et solidt borgerligt hjem med hjemmegående mor og en far, der startede virksomhed op fra bunden. Jeg er født i 1961 – en kold januardag med sne og frost.

Min far var frihedskæmper under 2. verdenskrig, og det prægede mit barndomshjem. Man kæmper for det man tror på. Man hjælper andre, og man giver gerne en hånd med ved enhver lejlighed.

Min fars virksomhed udsprang af 1950`ernes plastik eventyr, og ROSTI gav via en familierelation min far tilstrækkelig med ordrer til at få det til at løbe rundt. Vi klatrede langsomt op ad den sociale rangstige – fra en bungalow i Valby til en herskabsvilla på Hvidørevej tæt ved Bakken.

I 1988 købte min mand og jeg hus i Lyngby, og i 1998 slog vi os ned i Sorgenfri, og her bor vi stadig selvom vores to voksne børn for længst er flyttet hjemmefra. 

Min mand var i 25 år rådgivende ingeniør på fjernvarmeanlæg og affaldsforbrændingsanlæg dels i Danmark og dels ude i verdenen. For 15 år siden virkeliggjorde han en længe næret drøm om at blive skolelærer. Det var han så, indtil skolereformen og loven om ændrede arbejdstidsregler for lærerne holdt sit indtog i 2014. I de sidste syv år har han været fuldtids privatpraktiserende matematiklærer.

Politik er min store hobby, og den bruger jeg en del tid på.

Jeg holder af blomster og smukke haver, og jeg nyder at komme på besøg hos andre haveelskere. Vores egen have bærer præg af, at jeg som regel har en IPAD i hånden – i gang med at forberede et møde eller to på Rådhuset.

Gode gåture og gode bøger – også i ørerne – er min foretrukne afslapning. Hertil kommer kulturelle oplevelser med min mand eller med gode venner/veninder. Og så er jeg ret stor “fan” af mine børn og børnebørn!