Om mig

Erfaren kommunalpolitiker med alsidig erhvervserfaring og særlig indsigt i sundhedsvæsenet stiller op til Regionsrådsvalget i Hovedstaden og Kommunalvalget i Lyngby-Taarbæk

Jeg er uddannet jurist og journalist, og mine uddannelser har givet mig mulighed for at arbejde indenfor forskellige områder og brancher. Min erhvervserfaring er derfor alsidig – med bl.a. ansættelse i Dansk Arbejdsgiverforening, selvstændig HR rådgiver og senior kommunikationskonsulent i ROCKWOOL. Nu er jeg seniorrådgiver i virksomheden Influenter, hvor jeg hjælper små, mellemstore og store virksomheder med at kommunikere med det offentlige.

Jeg har været folkevalgt i næsten halvdelen af mit liv. Jeg blev første gang valgt til Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk 1994 og siden til Københavns Amt i 2002.

Sundhedsområdet har min særlige interesse. I Københavns Amt sad jeg i 5 år i Sygehusudvalget, og jeg har gennem hele min kommunalpolitiske karriere også arbejdet med sundhed lokalt. Jeg har siddet i mange forskellige politiske udvalg under kommunalbestyrelsen, og jeg er i dag formand for Børne- og Ungdomsudvalget. Tidligere har jeg været formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og for Miljøudvalget.

Jeg har prøvet det meste i mit politiske liv – også at blive ekskluderet. Jeg var i mange år medlem og valgt for Venstre, men blev i september 2015 ekskluderet på grund af personlige og politiske uoverensstemmelser. Der er altid to sider af samme sag, og det er en lang historie, som vist bedst hører fortiden tid. Efter halvandet år som løsgænger, men i et tæt samarbejde med borgmester Sofia Osmani, meldte jeg mig i december 2016 ind i Det Konservative Folkeparti.

Vil du vide mere om mig, kan du gå på Linkedin

Læs mere om vores politik i Lyngby-Taarbæk

Læs mere om vores politik i Region Hovedstaden