Om mig

Erfaren kommunalpolitiker med alsidig erhvervserfaring

Jeg er uddannet jurist og journalist, og mine uddannelser har givet mig mulighed for at arbejde indenfor forskellige områder og brancher. Min erhvervserfaring er derfor alsidig – med bl.a. ansættelse i Dansk Arbejdsgiverforening, selvstændig HR rådgiver og senior kommunikationskonsulent i ROCKWOOL. Nu er jeg seniorrådgiver i virksomheden Influenter A/S, hvor jeg hjælper små, mellemstore og store virksomheder med at kommunikere med det offentlige.

Jeg har været folkevalgt i næsten halvdelen af mit liv. Jeg blev første gang valgt til Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk 1994 og siden til Københavns Amt i 2002-2006.

Jeg har siddet i mange forskellige politiske udvalg under kommunalbestyrelsen, og jeg er i dag næstformand for Social- og Sundhedsudvalget, medlem af Økonomiudvalget og Teknik- og Miljøudvalget, og næstformand i Lyngby Forsyning. Tidligere har jeg været formand for Børne- og Ungdomsudvalget, Kultur- og Fritidsudvalget, og for Miljøudvalget.

Vil du vide mere om mig, kan du gå på Linkedin

Her kan du se en kort video hvor jeg er på tur med borgmesteren Dorthe la Cour (kommunalbestyrelsesmedlem i Lyngby-Taarbæk Kommune) – YouTube